Download, Suport, Disclaimer

Disclaimer: Streaming-ul nu este furnizat de www.canale-tv.ro si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu Windows Media Player sau alt plugin. Pentru vizionare click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10 -60 secunde pana ce se initiaza conexiunea). In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de aici:
Sopcast TV

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca va apare mesajul “cannot retrieve data” incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina postul tv respectiv !

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati “Run ActiveX Control” pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.

Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet. In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

Pentru a va testa viteza la internet (trebuie sa aveti minim 512 kbps, recomandat 1500 kbps) puteti da click aici sau aici .

Disclaimer: www.canale-tv.ro nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-urile publice aflate in circulatie libera pe internet. Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept.

3 Replies to “Download, Suport, Disclaimer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *